Retourneren


Retour aanvragen

Heeft u bij ons een spel gekocht dat u achteraf wilt retourneren, dan is dat geen probleem. Via het contact formulier kunt u eenvoudig een retour aanvragen. U krijgt dan instructies over de afhandeling van uw retour.

Weigering

Weigert u de zending direct bij de deur, dan regelen wij alles en heeft u daar geen omkijken meer naar. Geen trip naar het postkantoor en geen extra kosten voor u.

Voorwaarden retourneren

De enige voorwaarde die wij hieraan stellen is dat het spel in gesealde en onbeschadigde staat aan ons retour wordt gezonden. Zodat wij iemand anders dezelfde garantie en kwaliteit kunnen bieden die ook u van ons verwacht.

Kosten

Let op! De verzendkosten van het retourneren worden niet door ons vergoed maar verder regelen wij alles net zo netjes. Na ontvangst van uw retourzending wordt het gehele aankoopbedrag dezelfde werkdag door ons teruggestort.

Verkeerd of beschadigd product

Mocht er onverhoopt een beschadigd of een verkeerd product dat u niet besteld heeft geleverd te zijn. Laat dit dan zo snel mogelijk weten via ons contact formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren met informatie hoe we dit kunnen oplossen.

Bestelling annuleren

Mocht je onverhoopt besluiten af te zien van een bestelling en deze is nog niet verzonden, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan kijken of we de bestelling uit het bestelproces kunnen halen. Mocht dit het geval zijn dan storten we de eventueel gemaakte betalingen terug op je rekening.