Vragen


Waarom 1-3 dagen verzending? (Levertijd)

Aangezien dit een hobby van mij is moet ik deze pakketten in de avonduren verzenden. Soms komt dat niet zo goed uit dus dan verzend ik ze een dagje later. Niet gevreesd we houden je op de hoogte van de bestelling.

Het spel staat op "op=op", wat betekent dat?

Dit betekend dat de laatste exemplaren beschikbaar zijn. Helaas kan ik geen nieuwe meer inkopen dus wees er dan snel bij als je er nog een wil bemachtigen.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen boven € 50,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Besteld u onder dit bestelbedrag dan vragen wij een kleine bijdragen van slechts € 4,50. De bestelling wordt bezorgd door PostNL.

Hoe kan ik betalen?

Dit kan via iDeal, PayPal of vooraf overmaken.

Hoe werkt vooraf overmaken?

Zodra jij de bestelling hebt gedaan krijgt u een betaal instructie. Zorg ervoor dat je de factuurnummer duidelijk in de beschrijving zet zodat wij deze kunnen koppelen aan uw bestelling. Zodra bij ons de betaling binnen is gaan wij uw bestelling in orde maken en wordt deze verzonden, u krijgt hier dan een bevestiging van.

Waarom zijn sommige teksten in het Engels?

Ik probeer de beschrijvingen te gebruiken van de uitgevers zelf. Soms is de Nederlandse beschrijving niet voldoende om een beeld te krijgen over dit spel, vandaar dat ik dan de Engelse tekst even bijvoeg.

Waar kan ik terecht voor een klacht?

Klanttevredenheid staat erg hoog bij ons. Mocht u na onze inspanning ergens niet tevreden over zijn, laat dat ons zo snel mogelijk weten. Stuur een mail via ons contact formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.